Cor do Mar

Huurvoorwaarden

Aankomst en vertrek

De aankomst- en vertrekdag zijn vrij te kiezen. De door u gehuurde woning is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 11.00 uur te worden verlaten. We verzoeken u uw aankomst te plannen tussen 16.00 en 19.00 uur. Als het laatste niet lukt, dient u de verhuurder tijdig op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd. Indien de klant de verhuurder niet of niet tijdig (uiterlijk vóór 12.00 op de dag van aankomst) informeert over het feit dat de aankomst niet tussen 16.00 en 19.00 kan zijn, dan kunnen er extra kosten berekend worden voor de ontvangst buiten deze uren.

Betalingsvoorwaarden

Bij reservering betaalt u 25% van de totale huurprijs. De huurperiode wordt dan definitief voor u vastgelegd. Het resterende bedrag + de waarborg van 250€ betaalt u 40 dagen voor de aanvang van de huurperiode. De waarborg wordt u terugbetaald 1 week na uw schadeloos verblijf. 

Aantal personen

Bij de beschrijving van het huis staat het maximum toegestane aantal personen vermeld. Bij boeking dient u ons altijd het aantal personen door te geven dat van de woning gebruik gaat maken (inclusief baby's en kleine kinderen). Mochten er wijzigingen zijn, dan dient de huurder de verhuurder hiervan op de hoogte te stellen.

Roken in de woning

De eigenaars stellen het erg op prijs zo er in de woning niet gerookt wordt.

Huisdieren

Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar deze villa.

Bedlinnen en linnengoed

Er zijn steeds dekens of dekbedden en kussens aanwezig. Ook lakens, slopen en handdoeken zijn voor u beschikbaar. Bij huur van minstens 2 weken: tussentijdse vervanging van bed-, bad- en keukenlinnen en schoonmaak van het appartement. Het appartement beschikt ook over een wasmachine. Wij zorgen voor een reserveset lakens en handdoeken, zodat u, indien nodig deze zelf kan vervangen tijdens uw verblijf.

Schoonmaak

Bij huur van minstens 2 weken wordt het appartement tussentijds schoongemaakt. De eindschoonmaak van het huis is bij de prijs inbegrepen. Wij verwachten wel van u dat u het huis opgeruimd achterlaat; vloer vegen (de natte kuis mag u aan ons overlaten), afwas doen, beddengoed afnemen en verzamelen, vuilbakjes legen en afvalzakken wegbrengen, etc.

Annulering door huurder

Annuleringen dienen telefonisch en schriftelijk aan de verhuurder te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen tot 4 weken voor aanvang van de huurperiode 25% van de huursom. Van 4 tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode 50% van de huursom. Bij latere annulering is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. We adviseren u dan ook om eventueel naast een reisverzekering, een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheid

Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Eventuele door de huurder of medehuurders aangerichte schade moet terstond aan de eigenaar of contactpersoon gemeld en vergoed worden. Vóór uw vertrek mag de eigenaar of de contactpersoon de accommodatie controleren. De verhuurder kan geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken in welke vorm dan ook en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurders of anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden.


Created with Mobirise ‌

Free Web Page Maker